avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... despagubiri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

despagubiri

Sunt in proces cu o casa de pensi si daca voi castiga vreau sa cer despagubiri (o suma de bani)... Ce pasi trebuie sa urmez sau ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:54, 4 Octombrie 2010
Despagubirile le puteti aprecia si singur, fiind in masura sa le cuantificati. Puteati sa le cereti in acelasi proces, pe calea actiunii principale. Acum mai aveti de asteptat finalizarea acestui proces.
Dune D a scris:
Sunt in proces cu o casa de pensi si daca voi castiga vreau sa cer despagubiri (o suma de bani)... Ce pasi trebuie sa urmez sau ce trebuie sa fac ?

Nu, nu daca veti castiga. Incercati sa le solicitati acum, precizandu-va actiunea (este, de fapt, o modificare a cererii de chemare in judecata, dar nu are rost sa ne incurcam in termeni). Trebuie sa precizati cuantumul prejudiciului produs si sa il puteti proba cu inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale muscalugigi muscalugigi care este suma maxima ce poate fi ceruta ca daune morale si materiale intr-un proces de vatamare corporala din culpa,mai exact invaliditate permanenta(fara ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa este pt lovire sau alte violente Coordonator Coordonator Daca am fost lovit de un subordonat si mi-am pierdut cunostinta lovindu-ma la cap din cadere, cu 5 zile de ingrijiri medicale, cam ce pedeapsa primeste ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale adiadrian72 adiadrian72 acum o luna de zile tatal meu a avut un accident de masina din care a rezultat fractura de bazin,fractura de coaste multiple,si multe alte lovituri la cap.pe ... (vezi toată discuția)