avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

in 27 iunie ma oprit politia si mi-au luat permisul pentru alcool aveam in sange 0,58alcool n aerul expirat,dupa vreo 3 ore m-am dus la spital pentru probe biologice si in sange mi-a iesit 0,30, am primit amenda contraventionala , a fost trimis dosarul la parchet pentru o stampila de neurmarire penala iar dupa o luna mi-au trimis dosarul inapoi la politie ca l-au refuzat la parchet si ca vor recalcularea sangelui. au trecut cele 90 de zile pentru cat mi-au zis ca imi retin permisul si vor calcul retroactiv la mina minovici
spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac sa imi iau permisul mai repede?
sunt sofer de meserie si stau pe loc de cand mi-au suspendat permisul
astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:59, 5 Octombrie 2010
Afalti mai intii in ce stadiu este dosarul trimis la politie pentru a putea eventual formula cerer de srestituire a permisului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa fi fost schimbate problele la iml? xxlboy xxlboy Buna ziua/seara, o sa va povestesc pe scurt intamplarea mea... Conduceam un autoturism, am facut un accident, am fost testat cu aparatul etilotest, in aerul ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei pyl pyl Buna ziua.Am si eu o intrebare ca am tot intrebat multa lume si nu am primit nici un raspuns concret.In luna iulie 2013 am fost oprit in trafic de politie m-au ... (vezi toată discuția)