Buna seara, am si eu o problema: eu si prietenul meu locuim impreuna, suntem asociati intr-o firma, iar acum construim o casa pe numele meu.El are insa copii, din alte casnicii carora le plateste pensii alimentare si orice alte capricii, iar eu as vrea sa stiu, in ce conditii si daca acesti copii pot cere ceva din aceasta casa dupa moartea tatalui lor.
multumesc
Va recomand ca pentru actele de dobandire bunuri din timpul casatoriei sa consultati unul sau doi avocati, astfel incat dv. sa va aparati la eventualul deces al prietenului de partajul de la mostenire iar el sa se apere in cazul in care relatia dv. nu mai merge.
:D
jumatate din bunuri iti vor revine tie si cealalta jumate se va imparte egal intre tine,copii vostri(in caz ca veti avea) si copii lui din casatoriile anterioare.
sladurana, nu stiu ce ai vrut sa spui despre jumatati... Oamenii acestia sunt doar prietetni, iar prietenia nu este o conditie a dreptului de mostenire legala... Asa ca nu-l mosteneste nici ea pe el si nici ... "viceversa"..
Succesiune soți
Adi. M. P.
Bună ziua.
Care sunt drepturile de succesiune ale intre soți. În cazul nostru : sotul are doi copii din căsătorii anterioare. Deține o casa cumarata pe ... (vezi toată discuția)