Bună ziua.
Care sunt drepturile de succesiune ale intre soți. În cazul nostru : sotul are doi copii din căsătorii anterioare. Deține o casa cumarata pe numele lui înainte de căsătoria noastră. Eu dețin un apartament împreună cu mama mea. Mama mai are un apartament succesiune după tatăl meu și un teren la tara. Întrebarea este- în cazul decesului meu și al mamei mele, ce moștenește sotul, respectiv copiii lui ? Iar in cazul decesului soțului, ce moștenesc eu din proprietatea lui?
 Adi. M. P. 
	    	Utilizator

Adi. M. P. 
	    	Utilizator	    

Adi. M. P., utilizator
 Adi. M. P., utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Adi. M. P. 
	    	Utilizator

Adi. M. P. 
	    	Utilizator	    

Adi. M. P., utilizator
 Adi. M. P., utilizator 	
			~ final discuție ~
 GeaninaC	                   

Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele.
Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
	                    GeaninaC	                   

Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele.
Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)

SerenaB	                   

Buna ziua! In urma succesiunii dupa decesul tatalui meu am mostenit niste bunuri pe care nu as vrea sa le impart cu viitorul sot. Insa nu as vrea sa fac un ... (vezi toată discuția)
	                    SerenaB	                   

Buna ziua! In urma succesiunii dupa decesul tatalui meu am mostenit niste bunuri pe care nu as vrea sa le impart cu viitorul sot. Insa nu as vrea sa fac un ... (vezi toată discuția)

coddani	                   

as avea nevoie de o informatie in problema mea.
suntem 4 frati (toti suntem majori), iar in primavara anului 2009 mama noastra a decedat; la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)
	                    coddani	                   

as avea nevoie de o informatie in problema mea.
suntem 4 frati (toti suntem majori), iar in primavara anului 2009 mama noastra a decedat; la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)