avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... AdmitereMagistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

AdmitereMagistratura

Salut si Multumiri anticipate M-ar interesa un curs de penal mai easy pentru admitere la magistratura Am citit listele cu carti dar nu ma pot hotari
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:02, 12 Octombrie 2010
Salut...intrebarea este prea hard...ca sa nu-i dau curs ....si sa-ti dau un raspuns...
Cam cat de soft si easy vrei sa fie cursul de penal? Asa...pentru informarea noastra...ca si noi am fi - prezumtiv- interesati?....E adevarat...lista de carti e foarte lunga....te hotarasti greu- crede-ma....mie imi e greu sa ma hotarasc.,,,,dar si cand o fac....o fac....- dar .....easy....magistratura.... not worked together...Trust me...

Scuze moderatorilor pentru folosirea a cateva cuvinte in alta limba decat romana. Mea culpa....
gabriella_popovici a scris:

Salut si Multumiri anticipate M-ar interesa un curs de penal mai easy pentru admitere la magistratura Am citit listele cu carti dar nu ma pot hotari

Constantin Mitrache, Cristian Mitrache-Drept penal roman. Partea generala
Tudorel Toader-Drept penal roman.Parrtea speciala
;)
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
luiza2008, utilizator
amuzant raspuns MayeMaya:D Pe mine m-ar interesa totusi un tratat de dr. pen partea speciala, insa sa fie mai "hard", imi poti recomanda ceva?:D
Lasand la o parte gluma, am observat ca este f popular tratatul lui T Toader, e bun de ceva? sau imi puteti recomanda un trata mai complex, care sa nu se rezume la o simpla analiza a infractiunilor (ca pentru asta am cursurile si cartea aia pentru licenta Instirutii de drept pena .....)
Multumesc.
am observat ca este f popular tratatul lui T Toader, e bun de ceva?


Nu doar ca este...popular,dar chiar este si foarte bun. Spun asta din proprie experienta. Insa gusturile (chiar si cele in materie de carti juridice) nu se discuta.

Ar mai fi (daca tot veni vorba de ceva..."hard") Tratat de drept penal. Partea speciala-
Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe sau Drept penal. Parte Speciala - Teorie si practica judiciara-Vasile Dobrinoiu, Norel Neagu.

;)
multumesc frumos pentru raspuns, daca spuneti ca este bun tratatul lui Toader am sa il cumpar (ca nu e asa de scump :) ) dar am sa incerc sa fac rost si de celelalte tratate indicate de tine.

Alte discuții în legătură

Carti ContSters146145 ContSters146145 Sunt bune urmatoarele carti pentru admiterea la I.N.M. Drept penal: Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe Tratat de drept penal. Partea speciala Editura ... (vezi toată discuția)
Carti drept penal allexander allexander dupa ce as putea sa invat,ca sa inteleg mai bn partea speciala?am citit pana acum doar dupa cod si mitrache-parte speciala.va rog:( (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)