avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare prenume persoana majora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare prenume persoana majora

Buna ziua. Am citit cate ceva despre schimbarea numelui insa am vazut ca trebuie sa ai un motiv intemeiat. Eu imi doresc sa imi schimb numai prenumele, motivul fiind ca vreau un prenume roman. Ar fi posibila aceasta actiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:21, 5 Octombrie 2010
Pana nu solicitati cu expunere de motive nu aveti de unde sa stiti.Nimeni nu poate sa stie daca se aproba astfel de solicitare.Cadrul legal aveti, ramane sa faceti demersuri pentru schimbare de prenume pe cale administrativa.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
Crissa C, Consilier juridic
vi se va respinge cererea de catre cei de la primarie si vor motiva ca nu e motiv intemeiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie ovyblue ovyblue Buna ziua, am o problema si apelez la acest forum de specialitate, Doresc sa imi schimb numele de familie precizez ca am 18 ani sunt major si as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui roxy17 roxy17 Buna seara! Am si eu o problema in legatura cu numele mai exact prenumele copilului meu care s-a nascut acum 2 luni. Povestea, pe scurt suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi schimb numele de familie dustdust213 dustdust213 buna doresc de ceva vreme sa imi schimb numele de familie. nu sunt casatorit si nici adoptat , nu am de gand sa ma casatoresc de curand dar motivul pt care ... (vezi toată discuția)