avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... impozitarea platilor compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

impozitarea platilor compensatorii

La multi ani tuturor!!!!Ma bucur ca v-am "gasit"!!!
Apelez la dvs in numele a 30 de cetateni,care va solicita sprijinul in aflarea unor raspunsuri la urmatoarele intrebari legate de concedierea colectiva
- platile compensatorii se impoziteaza?
-daca am fost angajati ai societatii pana pe 7 Decembrie (inclusiv), putem beneficia de prima de Craciun?
-avand in vedere faptul ca suntem in plin proces cu administatorii societatii, putem cere plata unor daune-interese, tinand cont ca timp de 5 luni de zile nu ne-au fost platite drepturile salariale si obligatiile la stat dar s-au platit furnizori?

Va multumim!
Cel mai recent răspuns: danuka75 , utilizator 22:23, 7 Ianuarie 2008
:( Dar pt amarati ca noi...nu se gaseste vreo hotarare AGA???
Asta e!!!! Nu noi facem legile.Oricum....sunteti de nota 20!
Va multumim!
multa bafta!!!
chiar nu stiu cum stau lucrurile cu prima, daca e trecuta in ccm si firma a dat faliment...era bun un avocat... cred ca tin de juridic problemele dumneavoastra....
multa bafta!!!!
m-am ofticat ca am dat-o in bara cu salariile compensatorii, nu m-am "lovit" de ele ... inca
Nu face nimic!!!
Avem avocat...atata doar ca nici el nu a avut pana acum de-aface cu astfel de cazuri. Ne-am hotarat sa cautam toti salariatii informatii care ne-ar putea ajuta...si sa le punem cap la cap.Nu de alta dar timp de 9 ani cat am fost salariatii societatii ne-am luat destule bobarnace.
Oricum...multumim foarte mult pt intelegere si ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar compensatoriu cukrasz_kata cukrasz_kata Buna seara! doresc sa aflu ca salariul compensatoriu ce se primeste la concedieri colective se impoziteaza sau nu? Am citit in codul fiscal art.55 alin 4., ca ... (vezi toată discuția)
Retineri salarii compensatorii dan_nicolae dan_nicolae buna, va rog sa imi spuneti ce retineri se fac pentru salariile compensatorii acordate ca urmare a deciziei de disponibilizare a angajatilor prin desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Impozitarea platilor compensatorii cmihaelaalina cmihaelaalina platile compensatorii brute acordate in urma concedierilor colective, sunt supuse acelorasi imozite si taxe ca si salariul (cas, cass, somaj, imp pe ... (vezi toată discuția)