La multi ani tuturor!!!!Ma bucur ca v-am "gasit"!!!
Apelez la dvs in numele a 30 de cetateni,care va solicita sprijinul in aflarea unor raspunsuri la urmatoarele intrebari legate de concedierea colectiva
- platile compensatorii se impoziteaza?
-daca am fost angajati ai societatii pana pe 7 Decembrie (inclusiv), putem beneficia de prima de Craciun?
-avand in vedere faptul ca suntem in plin proces cu administatorii societatii, putem cere plata unor daune-interese, tinand cont ca timp de 5 luni de zile nu ne-au fost platite drepturile salariale si obligatiile la stat dar s-au platit furnizori?
multa bafta!!!
chiar nu stiu cum stau lucrurile cu prima, daca e trecuta in ccm si firma a dat faliment...era bun un avocat... cred ca tin de juridic problemele dumneavoastra....
multa bafta!!!!
m-am ofticat ca am dat-o in bara cu salariile compensatorii, nu m-am "lovit" de ele ... inca
Nu face nimic!!!
Avem avocat...atata doar ca nici el nu a avut pana acum de-aface cu astfel de cazuri. Ne-am hotarat sa cautam toti salariatii informatii care ne-ar putea ajuta...si sa le punem cap la cap.Nu de alta dar timp de 9 ani cat am fost salariatii societatii ne-am luat destule bobarnace.
Oricum...multumim foarte mult pt intelegere si ajutor!