avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avocat Pitesti?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avocat Pitesti?

Salut,

as avea nevoie de ajutorul unui avocat din Pitesti pentru a face niste modificari in statutul unui SRL. Nu cunosc pe nimeni dar sper ca voi primi niste referinte.

Multumesc

Gabi

Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 21:02, 7 Februarie 2009
poate www.barouarges.ro te-ar putea ajuta putin si chiar de aici din avocatnet.ro vezi ca sunt la seciunea avocati care se recomanda si vezi sa fie specializati pe ce ramura de drept ai tu nevoie B-) mult noroc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2008
praetore, utilizator
nu ai nevoie de avocat. sfatul meu e sa cauti un consultant ca fac aceeasi treaba si te costa pe sfert:P
Consultant in ce? In vanzari de piei de closca...?
N-am nimic cu nimeni ... e loc sub soare, dar genul acesta de sfaturi ma deranjeaza.
Trimitem oamenii sa li se faca acte "pe genunchi" si dupa asta, cand vor sa gaseasca in ele o clauza favorabila pentru a fi aplicata intr-un caz concret ... du-te la avocat sa descurce el ce-au incurcat altii, ce-au uitat altii...
imi cer scuze daca raspunsul meu a jignit nu a fost asta intentia. eu cred ca cei care apeleaza la acest site au nevoie de ajutor deci, in consecinta trebuie indrumati spre solutia cea mai convenabila...
inca o data scuze si spor la munca
Puteti gasi la pagina de consultanti de pe acest site, suficiente persoane din Arges ce te pot indruma, eu sunt una dintre aceste persoane, deci daca mai e de actualitate, ma puteti contacta.

Alte discuții în legătură

Ghicitoare consilier juridic! Verificati cine detine domeniul internet unde este prezentata asociatia profesionala unde sunteti obligati sa va inscrieti pentru a profesa legal. Pe urma ... (vezi toată discuția)
Neonorare contract recuperare creante UCH UCH In august 2009, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am incheiat un contract de asistenta juridica, in vederea recuperarii creantelor de ... (vezi toată discuția)
2 ani stagiu - da, obligativitate inscriere in ccj - ba tudor9 tudor9 Buna ziua, Supun atentiei dvs. urmatorul aspect, rugandu-va a avea amabilitatea de a-mi formula raspunsuri obiective si de specilitate, privitor la ... (vezi toată discuția)