avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări ancuticuta
                      Utilizator

ancuticuta
                      Utilizator                    

liviu.halus	                   

avînd în vedere decizia susmentionată considerati că poate fi aplicată retroactiv ?
Ce se întâmpla cu hotărârile judecătoresti ramase definitive şi ... (vezi toată discuția)
	                    liviu.halus	                   

avînd în vedere decizia susmentionată considerati că poate fi aplicată retroactiv ?
Ce se întâmpla cu hotărârile judecătoresti ramase definitive şi ... (vezi toată discuția)

Ugrdv	                   

Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
	                    Ugrdv	                   

Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)

Dawio	                   

Buna ziua, noi, cadrele didactice beneficiem de prevederile Hotararea Guvernului nr. 540/23.05.2012 publicata in MO 355/24.05.2012 ... (vezi toată discuția)
	                    Dawio	                   

Buna ziua, noi, cadrele didactice beneficiem de prevederile Hotararea Guvernului nr. 540/23.05.2012 publicata in MO 355/24.05.2012 ... (vezi toată discuția)