avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... extradare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

extradare

Am plecat din tara pentru a scapa de o pedeapsa de 5 ani, aplicata pentru "Complicitate la tentativa la inselaciune", intr-un proces care dureaza de 8(opt) ani(perioada in care am absolvit facultatea de Drept...), in care consider ca nu mi-a fost respectat "Dreptul la un proces echitabil", motiv pentru care, deja sunt in contestatie in anulare promovata impotriva deciziei ICCJ de respingere a recursului formulat de mine, si voi trimite si memoriul la Strasburg.
Recursul a fost motivat pe art 385 indice 9, al.1 pct. 3 si 10.
Pentru motivul de la pct. 3 sunt patru situatii aplicabile(2 de incompatibilitate si 2 de compunere nelegala a completului de judecata...), dar instanta suprema se pregatea deja de Sarbatori :D si nu le-a mai citit...
Astept cu nerabdare motivarea.
Ok, gata cu smiorcaiala
Motivul postarii acestui subiect este urmatorul:
Am nevoie urgent de informatii cu privire la tarile din care nu voi fi extradat in Romania, eventual si detalii cu privire la cerinta dublei incriminari(am inteles ca sunt state care nu incrimineaza si tentativa)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 20:29, 13 Ianuarie 2008
Panama
Sau inrolare in Legiunea straina in Franta.
wooosh....felicitari ca ai terminat Dreptul ...dar poate dak dadeai mai mult pe la Penal si pe la Organizatii si relatii internationale....ai fi aflat...ca nu prea e bine sa stai prin UE ...nici prin SUA, Canada, Africa de Sud, Georgia, Australia....mai continui ? ...
mult noroc in speranta de a nu fi extradat B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub influenta alcoolului la volan - recidiva/consecinte cezar_bn cezar_bn buna as dori sa va intreb si eu pe careva ce sanse am sa nu fac puscarie,am avut cu suspendare si acum mau prins iara baut la volan si miau dat o sentinta cu ... (vezi toată discuția)
Anulare procura consulat pentru vanzare apartament pfmv pfmv In septembrie 1994 am facut o procura la consulatul roman din Belgia impreuna cu sotia mea, cetatean strain, pentru vanzarea unui apartament in Bucuresti catre ... (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta reincriminate? Manole Dumitru Manole Dumitru Calomnia, injuria si insulta au fost introduse din nou in Codul Penal, ca infractiuni? Ca fapte pedepsite de legea penala? (vezi toată discuția)