Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 floaredecolt2011	                   

Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)
	                    floaredecolt2011	                   

Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)

mary_pam68	                   

Daca ma poate sfatui cineva in legatura cu constituirea ca parte civila intr-un proces penal care dupa 6 ani jumatatea a ajuns pe rol in instanta , mai exact ... (vezi toată discuția)
	                    mary_pam68	                   

Daca ma poate sfatui cineva in legatura cu constituirea ca parte civila intr-un proces penal care dupa 6 ani jumatatea a ajuns pe rol in instanta , mai exact ... (vezi toată discuția)

cristeaaugustin35	                   

Buna ziua tuturor.
Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut.
Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste ... (vezi toată discuția)
	                    cristeaaugustin35	                   

Buna ziua tuturor.
Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut.
Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste ... (vezi toată discuția)