avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general IAS si IFRS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

IAS si IFRS

Am de studiat pentru primul semetru la master - IAS urile si IFRES urile....Fiind bugetar nu prea imi pot permite sa cumpar cartile de la CECCAR...cu mii de rugaminti, poate ma ajuta cineva cu acestea in format electronic.....
Multumiri anticipat
:((
;)
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 20:05, 14 Octombrie 2010
Buna ziua. Le gasiti pe net, dar din pacate in limba engleza.
multumesc,dar unde?
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
17pyd, utilizator
Incercati pe google - International Accounting Standards
multumesc....=D>
la fel incercati si cu IFRS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie cadru mandat european extradare FLORIN RADU FLORIN RADU salut, dragilor, are cineva, in format electronic, decizia cadru a Consiliului UE nr. 2002/584/JAI, din 13.06.2002, cu privire la mandatul european de ... (vezi toată discuția)
Cauza kudla c poloniei Micaly Micaly Buna ziua Va rog mult un sfat, un ajutor....unde as putea gasi cauza Kudla c Poloniei din 2000, in format electronic, in limba romana? M-ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Traducerea cãrþilor de cãtre studenþi - pot sã dau în judecatã profesorul care îmi impune activitãþi ce nu sunt cuprinse în atribuþiile studentului? Savater Savater BUNA ZIUA, AM O DILEMA MARE! STUSIEZ LA O FACULTATE TEHNICA DIN IASI, MASTERAND IN ANUL 2, PROFESORUL DE LA O ANUME DISCIPLINA MI-A IMPUS CA PENTRU A PROMOVA ... (vezi toată discuția)