Buna ziua,
as dori sa stiu ce se intimpla ulterior inchiderii procedurii in cadrul recursului ca urmare a platii creditorilor initiali (care au cerut si obtinut deschiderea procedurii) daca administratorul judiciar a notificat toti creditorii in vederea intocmirii tabelului preliminar al creantelor.
pot cere ceilalti creditori inscrisi la masa credala continuarea procedurii, desi nu au fost parti in dosarul de fond?
dar.... eu m-am confruntat cu urmatoarea problema..."x" societate comerciala solicita deschiderea procedurii, la Tribunal se admite cererea, debitoarea falita inainteaza un recurs motivat de nerespectarea anumitor proceduri in ceea ce priveste numirea administratorului si, pe linga parte, inainteaza recurs doi terti (n-au fost parte la fond) care, culmea justitiei, le e admis recursul si intoarsa hotarirea...
Buna ziua,
ma refeream la ipoteza in care sa zicem doi creditori obtin deschiderea procedurii generale a insolventei. Debitorul pina la judecarea recursului le achita acestora creantele. Problema este ca, datorita supraincarcarii instantelor, termenul de recurs e stabilit ulterior datei limita pina la care administratorul desemnat provizoriu intocmeste tabelul creantelor si notifica toti creditorii debitorului, inclusiv pe cei care nu au participat la judecata, deci absolut toti creditorii. Ce se va intimpla cu acesti creditori, notificati de deschiderea procedurii? Au posibilitatea sa ceara ei continuarea procedurii sau pot doar initia noi cereri de deschidere a insolventei? Multumesc.