avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

Am fost agresata fizic anul trecut de 3 ori dar nu am certificat medico-legal deoarece nu m-am gandit la divort.In caz de divort pot sa mentionez violenta in familie daca n-am nici o dovada?
Daca obtin vreo dovada pot sa impun un program de vizitare a copilului?asta ma intereseaza de fapt sa nu aiba controlul de vizitare a copilului...
Am fost lovita si aseara.E deajuns o hartie de la medicul de familie sau e valabila un certificat medico-legal la proces?
Multumesc!
Aveti nevoie de un certificat medico-legal.
Medicul de familie sau asistenta pot fi martori.
Programul nu-l impuneti dv., il cere sau nu sotul, dv. va opuneti sau nu si instanta il incuviinteaza ori nu.

Privitor la faptul ca nu doriti ca acel copil sa-si vada tatal, mi se pare ca ii faceti o mare nedreptate. Daca tatal il bate e ok, daca nu, e mult mai bine pentru minor sa aiba legaturi cu el. Pentru el si pentru echilibrul sau psihic. Cati ani are copilul?
Am certificat medico-legal.Copilul are un an.Sunt deacord sa il vada dar nu vreau sa il ia la el.Nici macar nu l-a vrut.Am convenit amandoi sa facem copil si apoi pe parcurs s-a razgandit...Nu vreau sa ne creeze probleme din ambitie...Vroiam doar sa obtin niste vizite supravegheate.Oricum in cazul in care div plec din localitate,sper ca am voie...
Repet, daca tatal abuza ori maltrateaza copilul, aveti sanse, daca nu... nu prea.
Nu am inteles cu plecatul din localitate...

Alte discuții în legătură

Incredintarea unui minor multimoak multimoak Am trait in concubinaj cu un baiat timp de 2 ani si jumatate. M-am mutat la acel baiat atunci cand am nascut copilul lui.Varsta mea cand am nascut era de 18 ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil din concubinaj nicoletik nicoletik Astept cu nerabdare sugestii si raspunsuri din partea expertilor dumneavoastra. Vreau sa ma despart de prietenul meu, insa el refuza sa plece din casa. Cand ... (vezi toată discuția)