avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se calculeaza somajul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se calculeaza somajul?

stie cineva cum se calculeaza somajul? ma refer la persoana care intra in somaj. aceasta indemnizatie se calculeaza in functie de salariul pe care l-a avut persoana sau va fi o suma fixa?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:10, 11 Octombrie 2010
Multumesc mult de raspunsuri .....ok..acum sa vad daca am inteles bine

somajul este vechime in munca dar doar perioadele ce nu depasesc 01.03.2002...ce depaseste aceasta perioada nu se mai poate calcula ca vechime doar stagiu asimilat la pensie

sper sa fi inteles bine :D
Ati inteles bine! Spor la treaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime luccia luccia Am o vechime de 20 de ani, la data de 08 august a acestui an. Am depus cerere pentru majorarea procentului de vechime de la 20 la 25% incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Somajul de ia in calculul sporului de vechime? MihaelaChirita MihaelaChirita Perioada de somaj este perioada contributiva. Prin urmare este considerata conform legii stagiu de cotizare. Insa la calculul SPORULUI de vechime este luat ... (vezi toată discuția)
Somaj sandel-dorin sandel-dorin Buna ziua!As vrea sa va intreb daca perioada in care s-a beneficiat de somaj se calculeaza ca si vechime in calculul sporului de vechime. Dar cei doi ani ... (vezi toată discuția)