avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CONCESIONARE TEREN DE LA PRIMARIE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CONCESIONARE TEREN DE LA PRIMARIE

Buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere PAINTBALL ,nu detin teren pentru desfasurarea jocului. de exemplu daca imi desfasor jocul in padurile de la marginea orasului sau in fabrici parasite,sau fosturile C.A.P. parasite de la Revolutie, imi trbuie autorizatie de la primarie sau sa platesc ceva taxe? In cazul in care nu se poate ce am zis mai sus, as dori sa concesionez un teren de la marginea orasului si sa il amenajez eu pentru joc.Cum se procedeaza cu concesiunea, cat ar putea ajunge pretul pe luna/an. pe un teren de 3000 mp max. tinand cont ca un metru patrat sa il cumperi de la persona fizica costa aprox 12 euro/mp.
inca o intrebare si gata:D . exista cumva fonduri europene pentru asa ceva?
Astept raspunsurile dumneavoastra.

stima,
Cel mai recent răspuns: andrada35 , utilizator 12:41, 18 Octombrie 2010
1. In situatia in care inchiriati un teren, o cladire sau alte locatii nu aveti nevoie de la Primarie decat de autorizatie de functionare. Aceasta se obtine relativ usor.
2. Daca doriti sa concesionati o suprafata de teren lucrurile sunt mai complicate deoarece ar trebui ca Primaria sa ofere spre concesionare anumite suprafete de teren iar dvs sa participati la o licitatie in acest scop.
3. In principiu exista fonduri pentru orice propunere de afacere cu potential de dezvoltare.
~ Conținut șters la cerere ~
=D>#-o#-ojurist Clement a scris:

Veniti cu propunere de afaceri si aveti OUG nr.54/2006 ca sa solicitati o licitatie de concesiune!Bafte!:bow:
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
andrada35, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)
Concesionare-cumpararea unui teren concesionat de domeniul privat al primariei,fiind parte din curte+casa amis_army amis_army BUNA ZIUA! Intentionez sa achizitionez un teren+casa ,in oras. O parte din acest teren -178mp din 540mp- (33%) nu are proprietar in acte, pt ca nu a fost gasit ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat mirage08 mirage08 Buna ziua, As vrea sa intreb ca fiind data o cladire construita pe un teren concesionat de la primaria orasului pe o perioada de 30 de ani (14 de acum ) ... (vezi toată discuția)