avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare pt al doilea loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare pt al doilea loc de munca

Este angajata ca profesor la un liceu si este angajata si ca functionar public- inspector -la consiliu local'
A avut functia de baza initial la consiliul local dar la data angajarii ca profesor si-a schimbat functia de baza de la consiliul local la liceu.
Mentionez ca se afla in perioada celor 2 ani pentru ingrijirea copilului si beneficiaza de reducerea programului de lucru cu 2 ore la consiliul local
Intrebare
La locul de munca unde nu mai are functia de baza consiliul local- cel de al doilea loc de munca -mai beneficiaza de reducerea timpului de munca cu doua ore si de plata drepturilor pentru 8 ore ?
Cel mai recent răspuns: ContSters48647 , utilizator 10:14, 15 Ianuarie 2008
Citez din art.17 din OU 96/2003 "La cererea mamei, pauzele pentru alaptare vor fi inlocitie cu reducerea duratei normale a timpului sau de munca cu 2 ore zilnic... pana la implinirea varstei de un an a copilului". Nu este chiar raspunsul la intrebare! Vezi definirea din act a notiuni de "salariata care alapteaza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca o salariata aflata in concediu crestere copil ... savcon savcon Buna ziua, daca o salariata aflata in concediu crestere copil solicita revenirea la munca cu 60 zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)
Program de 6 ore fara diminuarea salariului de baza crisschirita crisschirita Buna ziua, Am o salariata care revine la servici dupa 1 an de la nasterea copilului si ma intreaba daca mai beneficiaza de reducerea cu 2 ore din program? ... (vezi toată discuția)