avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare

Daca procesul a fost amanat pentru lipsa fisei cayierului judiciar al inculpatei, cine trebuie sa depuna la dosar acest document
Este cazierul judiciar pe care trebuie sa+l solicit eu la politie
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:32, 14 Octombrie 2010
Instanta de judecata revine cu adresa in vederea depunerii cazierului de catre Politie.Nu aveti obligatia sa-l depuneti dvs.
instanta de judecata solicita acest lucru prin adresa; d-voastra nu trebuie sa faceti nimic in acest sens
avocat Cristina Popescu
Multumesc mult
In urma adresei emise de instanta ,rel;atiile vor fi trimise de serviciul de cazier judiciar,tot pe cale de adresa instantei de judecata.
r.gabi a scris:

In urma adresei emise de instanta ,rel;atiile vor fi trimise de serviciul de cazier judiciar,tot pe cale de adresa instantei de judecata.

Da. Instanta solicita si la instanta se trimite fisa de cazier judiciar.

Alte discuții în legătură

Reabiltare de drept, cum fac Flavy23FLA Flavy23FLA buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator: \\"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Inculpat arestat in alta tara Irina S. Irina S. Situatie inedita: Inculpatul isi alege aparator intr-un dosar penal. La un moment dat nu il mai cauta pe avocat. Intrucat inculpatul nu apucase sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Proces de reabilitare ionpetre ionpetre buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu un raspuns; In mai 2004 am suferit o condamnare de 3ani cu suspendare pentru furt si 5 ani de incercare . va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)