avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare

Daca procesul a fost amanat pentru lipsa fisei cayierului judiciar al inculpatei, cine trebuie sa depuna la dosar acest document
Este cazierul judiciar pe care trebuie sa+l solicit eu la politie
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:32, 14 Octombrie 2010

Pentru cei care mi-au raspuns, un sincer multumesc.Daca aveti disponibilitate, va rog sa vizualizati si celelate 2 intrebari puse pe aceeasi tema , in acelasi dosar.
Mentionez ca nu am un avocat ales si incerc sa-mi fac singura cele necesare apararii, nu -mi permit un avocat avand un baietel cu unele probleme de sanatate, iar avocatul din oficiu nu face el prea mare lucru.
La termenul din 12.10 am depus la dosar toatat documentatia aferenta starii de sanatate a baietelului meu asa cum mi s-a cerut de catre instanta, si m-ar interesa sa stiu ce poate urma si la ce sentinta sa ma astept la termenul din 09.11, dupa depunerea cazierului, eu neavand alte condamnari .
Va multumesc mult
Buna seara! Nu trebuie sa-l aduceti dvs. Instanta a intocmit adresa si asteapta raspunsul de la politie. Pana nu ajunge raspunsul la dosar nu se judeca cauza. Instanta are nevoie de acest raspuns pentru a stii daca inculpatul este recidivist.
Fisa de cazier va fi trimisa instantei pe cale oficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabiltare de drept, cum fac Flavy23FLA Flavy23FLA buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator: \\"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Inculpat arestat in alta tara Irina S. Irina S. Situatie inedita: Inculpatul isi alege aparator intr-un dosar penal. La un moment dat nu il mai cauta pe avocat. Intrucat inculpatul nu apucase sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Proces de reabilitare ionpetre ionpetre buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu un raspuns; In mai 2004 am suferit o condamnare de 3ani cu suspendare pentru furt si 5 ani de incercare . va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)