avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator \"tepar\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator "tepar"

Am si eu o problema la locul de munca,lucrez in domeniul constructiilor, angajatorul a refuzat sa imi faca contract, am lucrat la el o luna si jumatate. Din prima luna mi-a oprit garantie 300 ron iar restul saptamanilor lucrate sunt neplatite. Doua din sculele lui sunt la mine si i-am spus sa vina sa le ia si sa imi faca lichidarea, dar a refuzat, acuzandu-ma de furt. Cand am luat sculele doi din colegi erau de fata. A facut plangere la polite, acum astept citatia si o sa ii inapoiez sculele intacte, dar salariul meu?
Cel mai recent răspuns: chivuletz_cvu , utilizator 11:00, 14 Octombrie 2010
O sa astept sa vad ce se rezolva la politie si daca focul se aprinde si mai tare, cu toate ca dorinta mea este sa se rezolve pe cale amiabila, o sa inaintez cu plangere la itm si in caz de amenintari si alte prostii o sa apelez si la instanta.
Eu va multumesc mult si o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire din salariu emiliaemilia emiliaemilia Buna ziua. Mi-am dat demisia de la locul de munca si nu mi-a dat toti banii cu motivul ca imi opreste pentru training-ul la care el m-a trimis si pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului piti75 piti75 lucrez la o firma de constructii si nu am primit salariu de 4 luni suma se ridica la 6000lei am oprit scule care le am pe inventar ,astazi patronul mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru scule inventar piti75 piti75 am lucrat la o firma care nu mi-a platit salariu pe ultimele 6 luni am facut reclamatii la itm si politie si dupa 2 luni mi-au spus ca nu s-a prezentat cu ... (vezi toată discuția)