avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... scoala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

scoala

care este demersul legal pentru ca o scoala sa obtina din veniturile parintilor 2 %?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:34, 14 Octombrie 2010
exista niste cereri tipizate care se gasesc la scoala, la administratia financiara sau chiar pe internet...
Scoala obtine 2% din impozitul platit de parinti nu din venit . Formularul se completeaza si se depune pana pe 30 iunie cred , nu sunt sigura , la administratia financiara de care apartineti
In primul trimestru al fiecarui an se depune la finante declaratia 230, iar banii se vireaza de catre finante in ultimele luni ale anului.
Cititi aici despe o asemenea actiune:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionare 2% pentru ong giuseppe07 giuseppe07 Pentru donatiile de 2% din impozitul pe salariu cei de la finate elibereaza extras de cont pentru a vizualiza de la cine au provenit donatiile ? (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie 230 dianamitru dianamitru Cine imi poate explica care e faza cu imputernicitul? Cine pe cine imputerniceste si de ce? Daca deja am completat declaratia model vechi trebuie sa o mai ... (vezi toată discuția)