avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisia de disciplina

Buna ziua!
Ce se intampla daca se schimba sanctiunea propusa de catre comisia de disciplina (ex:diminuarea salariului cu 10% pe o luna ) cu desfacerea contractului individual de munca? Ce sanse are salariatul in instanta?:(
Cel mai recent răspuns: nemesisnmm , utilizator 14:39, 14 Octombrie 2010
Pai daca fapta dumneavoastra savarsita s-a incadrat conform regulamentului intern la diminuare salariu, si banuiesc ca asa ati fost informat, de ce sa o schimbe in desfacere contract?
Ca si gravitate se incadra aici?
Ati primit nota de informare?
Nici o nota de informare .Decizia de concediere.
Comisia de disciplina a propus sanctiunea cu diminuarea salariului pe o luna cu 10%,iar decizia de sanctionare a venit cu desfacerea contractului colectiv de munca
Inainte de a semna contractul de munca trebuia sa cititi regulamentul intern, asa ca merg pe premisa ca l-ati citit.
Cunoscand regulamentul intern la care sanctiune dupa dumneavoastra va includeti?
Vreau sa intreb, s-a facut o nedreptate?
Da.O mare nedreptate.Consider ca sanctiunea propusa de comisia de disciplina a fost corecta,mai ales ca s-a dovedit ca nu a fost intentie in fapta care a dus la cercetarea prealabila in comisia de disciplina.

Alte discuții în legătură

Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)
Cercetare dispciplinara ! habibi habibi Buna ziua ! Pt absente nemotivate am convocat salariatii respectivi, acestia nu s-au prezentat , ma gandesc acum ... intocmesc procesul verbal si apoi decizia ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)