Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
este vb despre un teren detinut de mama mea intravilan, rural.terenul are 10 ari dar dintr o greseala a ing topo (a fost beat), au fost intabulate doar 6 ari ,iar restul pana la 10 ari le a luat si masurat din terenul bunicii , care e vizavi.Mama nu a avut habar cum e cu masuratorile.S a facut intabularea, si abia recent am vazut ca de fapt, in gradina casei, au ramas cele 4 ari neintabulate.Terenul de 10 ari a apartinut unui unchi al bunicii(mama e singura fiica a ei), acest unchi a murit fara sa fie casatorit sau sa aiba copii.cele 4 ari le a detinut bunica apoi mama la randu i de peste 40 de ani,daca nu mai mult.Practic nu a fost un alt posesor de la moartea acelui proprietar(1950), decat familia mea.Acuma problema e cum ar putea mama sa intabuleze acele 4 ari din gradina.si inca ceva:a existat o nepoata de frate,a acelui proprietar care apare pe CF, in afara de bunica mea, dar care a murit si ea si sotul ei fara sa aiba urmasi.tot ce au avut ei au lasat donatie la un frate al sotului ei.Acesta ar putea avea pretentii asupra celor 4 ari, considerandu se si ei urmasi ai unchiului meu ??Cum as putea sa ies din acesta problema si ce sorti de izbanda am? Va multumesc.