avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare contract de mandat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare contract de mandat

In cazul unui S.A ,directorul general- administrator executiv - nu mai are C.I.M. dupa interdictia adusa prin modificarile la Legea nr.31/1990, ci contract de mandat. Se inregistreaza undeva acest contract de mandat?!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 10:28, 6 Octombrie 2009
La finante scumpilor, la finante#-o:)):O:))
Contractul de administrare trebuie inregistrat la finante nu la ITM.
:)):)):)):)) imi place ca ma aprobi;)
stiu ca poate nu e treaba mea dar mi se pare ca domnsioara carmi flirteaza cu domnisorul romy in loc sa isi vada de treaba si sa raspunda la lume....:) as fi de acord cu andreea ca nu trebuie inscris niciunde ....dar ma tem dupa aceea ca o sa zica ca m-am luat dupa ea :))
si tu crezi ca mie imi place sa am ecoul meu pe forum?:((:((:((

Alte discuții în legătură

Contract de mandat președinte asociație AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 <<Intrebare: Contractul de mandat pentru un presedinte al unei asociatii de proprietari se inregistreaza in revisal ? Gheorghe ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Administratorul (persoana fizica-cetatean strain) trebuie sa fie remunerat pt activitatile de administrare pe baza unui contract de mandat, dar nu stiu unde ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrare societate - tratament fiscal corapeptea corapeptea Buna ziua, As dori sa stiu cum procedez cu contractul de mandat pentru administrator? In ce declaratie se declara acest tip de venit si ce impozit se ... (vezi toată discuția)