avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare mutare punct lucru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare mutare punct lucru PFA

Bună seara,
Vă rog să mă ajutaţi în următoarea problemă: o cunoştinţă care are deschis un PFA vrea să mute punctul de lucru de la adresa actuală la alta, în aceeaşi localitate. Aş vrea să stiu de ce documente are nevoie şi ce formulare trebuie să completeze la Registrul Comerţului.
Vă rog mult să mă ajutaţi pentru ca cei de la Registru sunt fff "drăguţi". Mul'umesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
elena claudia ianasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:42, 15 Octombrie 2010
Autorizarea punctului de lucru se face prin depunerea unei cereri de mentiuni la Oficiul registrului comertului si apoi se declara si la administratia finantelor publice de care apartine localitatea unde se afla punctul de lucru.
La cere se anexeaza documentul care atesta drepturile de folosinta asupra punctelui de lucru:
- extras de carte funciara in termen de valabilitate la depunere dar nu mai vechi de 30 de zile, in original;
- contract de vanzare cumparare;
- certificat de mostenitor;
- contract de inchiriere;
- contract de subinchiriere;
- contract de concesiune;
- contract de comodat;
- certificat de rol fiscal/rol agricol, in original, in termen de valabilitate;
- declaratie de luare in spatiu, in original;
- orice alt act juridic care confera dreptul de folosinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info deschidere pfa razvanick razvanick Buna ziua, Poate sa ma informeze cineva cu privire la deschiderea unui PFA pentru un prieten cu sediul social in locuinta mea, as avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - parti rusramona rusramona Cum trebuie sa trec intr-un contract de comodat partea care detine spatiul in baza unui contract de inchiriere ( chirias-locatar) si vrea sa cedeze cu titlu ... (vezi toată discuția)
Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)