avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu compensatoriu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu compensatoriu functionar public

daca un functionar public este concediat din motive ce nu tin de persoana sa, nu primeste salar compensator ? se tot vorbeste ca functionarii publici nu au acest drept pentru ca nu au contract colectiv de munca
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 15:31, 16 Octombrie 2010
parerile sunt impartite...io cred ca au dreptul, pentru ca, acel salariu compensatoriu este prevazut in CCMUN2007-2010, care produce efecte pentru toti angajatorii din tara. acord unic la nivel national, nu exista. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public, personal contractual aleodor27 aleodor27 Un functionar public concediat in 2009-2010 pentru motive care nu tin de persoana sa, primea un salariu compensatoriu cel putin,conform art.78 alin.1 din ccm ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)