avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit banca
Discuție deschisă în Executare silită

credit banca

Am si eu o problema in legatura cu un credit. Acum un an am facut un credti si de cateva luni nu am mai avut posibilitatea sa il platesc. Nu mai lucrez si nici sotul nu lucreaza. Primesc mereu plicuri de la firma de recuperare credite si ultimul plic pe care l-am primit spune ca daca nu platesc o anumita suma se va ajunge in situatia sa fiu nevoita sa restitui intraga valoare a creditului anticipat, si ca se va ajunge la executare silita. Intrebarea mea este ce se intampla deca eu nu am posibilitate sa platesc creditul. Tin sa mentionez fatul ca este luat cu buletinul nu am girat cu nimic si nici locuinta unde stau nu este pe numele meu sau al sotului stam la o ruda nu avem bunuri pe numele nostru. VA MULTUMESC. Astept raspuns de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: stefaniaerica , utilizator 21:24, 15 Octombrie 2010
daca nu au ce executa, nu au ce face. vor astepta pana veti avea venituri, sau dobanditi ceva bunuri
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit fara garantii ciprian_pasca ciprian_pasca Detin un credit la [banca] din 2008, si pana in 2010 luna iunie am reusit sa platesc ratele la zi, asta datorita faptului ca aveam un loc de munca. De atunci ... (vezi toată discuția)
Executare connexgr connexgr Buna ziua, Am un credit ipotecar si avand in vedere ca posibilitatile de plata scad pe zi ce trece vreau sa stiu ce se va intampla cu bunurile mele.Locuinta ... (vezi toată discuția)
Executarea silita boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o problema, am un credit la o banca din anul 2005, am platit ratele 1 an jumate apoi nu am mai putu plati deoarece am ramas somer (si in momentu ... (vezi toată discuția)