avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POLITIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POLITIA

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am trei plangeri la politie, una depusa in 2009, prin martie si pana acum nu am primit nici un raspuns, desi am cerut in scris sa imi anunte stadiul anchetei, una depusa acum o luna pentru tulburare de posesie , si una depusa acum o saptamana pentru violare de domiciliu. Am apelat cand cu violarea de domiciliu la 112, iar acestia mi-au spus cand au venit ca daca ii mai chem o sa platesc deplasarea, si putin i-a interesat ca l-au gasit pe ala la mine in curte. Am fost la comandant in audienta si mi-a spus ca nu poate face nimic, iar ala intra in fiecare noapte la mine in curte si imi leaga poarta cu lant, ba mai mult mi-a patruns si in garaj. La cine sa mai cer ajutor daca politia nu imi ofera nici o protectie? Este o casa pe care am cumparat-o in 1984 cu chitanta de mana , iar acum de doi ani vecinul ma terorizeaza sa ma dea afara .... ca ar avea el acte... dar daca are acte de ce nu se duce in instanta sa imi faca evacuarea? Eu nu am putut face acte deoarece mi s-a spus de la tribunal ca trebuie sa treaca 30 de ani. Ce am de facut ca nu mai stiu ce sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 22:16, 15 Octombrie 2010
Sa va puneti in curte 3 Rottweilleri si 2 American Stafford Terrier....si sa ii dresati sa nu manance de la straini. Va asigur ca vecinul ghidus o sa stea cumintel in curtea lui!
Succes!
PS > Investitia este minima si este garantata!:D
Ceea ce vi s-a spus la Tribunal se referea la dobandirea titlului de proprietate prin uzucapiune. Apelati totusi la un avocat, poate exista posibilitatea sa faceti o actiune care sa tina loc de act autentic. Aici depinde de speta. Totusi, atata timp cat vecinii nu pot dovedi calitatea de proprietari, dv fiind posesor, aveti dreptul de a face plangere impotriva lor.
Rotweiller...pistol....cutit....sigur ca toate sunt prevazute de codul penal ca legitima aparare in caz de violare de domiciliu.... Sfatul meu e sa va adresati forurilor superioare. Incercati....Prefectura?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)
Insulte,injurii aduse in propia casa si intare in curte in lipsa noastra ContSters141803 ContSters141803 Buna.In casa mea s-a prezentat o matusa,fiica bunicii mele care se afla in ingrijirea mea.Pe motiv ca a venit sa o vada pe mama ei ,desi nici nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Lovirea...????? arwen arwen Buna ziua! Am si eu o problema: anul trecut, in timp ce eu si sotul meu ne pregateam sa plecam cu masina care se afla in curtea personala (fiind foarte ... (vezi toată discuția)