Chiar mai crede cineva ca atunci cand se dau legi sunt urmarite interesele cetatenilor sau ca intereseaza pe cineva din Parlament / Guvern de nevoile reale ale mediului economic ???
Meseriasu' asta de Ialomiteanu a mai incercat odata manevra asta... eu unul cred ca de data asta o sa-i si iasa...
Iar cei pe care nu ii afecteaza in mod direct ar trebui totusi sa ia pozitie pentru ca aceasta marsavie nu este decat inca un pas in monopolizarea acestei profesii (in mod sigur vor urma si alte profesii) de catre anumiti meseriasi; daca legea asta va trece eu pun pariu ca in cel mult 2 ani vor schimba si conditiile de acreditare a firmelor de conta / expertilor si poate cine stie poate vor si limita numarul acestora.
Si atunci cred ca o sa usture si pe altii...
Iar celor care nu vad niciun pericol in demersul lui Ialomita Meserie' le urez un bine meritat somn usor si ii asigur ca vor trai din ce in ce mai bine... vorba poetului...
[...]
Nu cred insa ca o asemenea "schimbare" in legea contabilitatii ar mai putea duce acum la consecinte nedorite pentru unii din colegii nostri.
~ final discuție ~