As dori sa va intreb ce pedeapsa poate lua o persoana in caz de falsificare a cardurilor bancare, fiind la prima abatere, neavand cazier, mai degraba un copil de 20 de ani care a cazut in plasa unor infractori, retinut de trei luni pe teritoriul Frantei, fara sa i se dea voie sa contacteze pe nimeni din tara, ulterior afland familia dupa multe insistente la ambasada. Cat este retinut si ce pedeapsa poate lua? Va multumesc!
Iar daca nu se starpeste creierul, ,,prejuduciul" este infinit, la cate sageti se pot crea. Ca o concluzie, aceasta matca (creier) cati ,,trantori" hraneste si cate ,,lucratoare" o intretin ca ea sa prospere. Dureros!
Arestat franta
giita
A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la ... (vezi toată discuția)
Omor calificat
nakata
buna tuturor,am si eu o intrebare am un prieten care nu de mult a fost arestat preventiv si acum i sa amanat sentinta.Este arestat pentru omor astfel spus a ... (vezi toată discuția)