avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

As dori sa va intreb ce pedeapsa poate lua o persoana in caz de falsificare a cardurilor bancare, fiind la prima abatere, neavand cazier, mai degraba un copil de 20 de ani care a cazut in plasa unor infractori, retinut de trei luni pe teritoriul Frantei, fara sa i se dea voie sa contacteze pe nimeni din tara, ulterior afland familia dupa multe insistente la ambasada. Cat este retinut si ce pedeapsa poate lua? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: no_body , utilizator 18:45, 16 Octombrie 2010
Iar daca nu se starpeste creierul, ,,prejuduciul" este infinit, la cate sageti se pot crea. Ca o concluzie, aceasta matca (creier) cati ,,trantori" hraneste si cate ,,lucratoare" o intretin ca ea sa prospere. Dureros!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de-a divulga numele complicilor xuser xuser As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)
Arestat franta giita giita A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la ... (vezi toată discuția)
Omor calificat nakata nakata buna tuturor,am si eu o intrebare am un prieten care nu de mult a fost arestat preventiv si acum i sa amanat sentinta.Este arestat pentru omor astfel spus a ... (vezi toată discuția)