avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

A fost semnat un acord cadru de prestari servicii cu un singur operator economic, care a tinut cont de oferta financiara a ofertantului castigator.
Pe parcursul derularii acordului cadru au fost semnate contracte subsecvente care au respectat modalitatile de calcul cuprinse in acordul cadru privind valoarea prestatiei.Insa pe parcursul derularii ultimului contract subsecvent, datorita modificarilor reglementarilor interne a fost necesara actualizarea pretului prestatiei.Drept urmare, afost incheiat un act aditional ,care a continut valori majorate dintro eroare umana, la anumite tipuri de prestari, ducand astfel la plati mai mari decat ar fi fost normal.
Intrebare:exista vreo modalitate de recuparare a fondurilor platite in plus catre operatorul economic?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 12:33, 16 Octombrie 2010
buna credinta a operatorului sau calea instantei de judecata. in cazul introducerii unei actiuni in instanta dvs. trebuie sa faceti dovada ca actul aditional de majorare a pretului contine valori mai mari datorate unei erori umane, proba ce ridica un grad mare de dificultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o limita sub care se poate evita subcontractarea? soazig soazig In speta urmatoare: in cadrul unor lucrari, ofertantul isi da seama ca are nevoie de un utilaj special de care nu dispune. Situatia nu putea fi prevazuta, ... (vezi toată discuția)
Acord-cadru neajustabil Diana Hidan Diana Hidan Buna ziua ! Ne confruntam cu urmatoarea problema: in 2015 am semnat un acord-cadru cu 3 operatori economici pentru servicii de curatenie. Pentru primul ... (vezi toată discuția)
Acord cadru derulat prin comenzi Raluca_G Raluca_G Buna ziua, A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)? Va multumesc! (vezi toată discuția)