avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctionare discipliara - probe video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctionare discipliara - probe video

Salut. Filmarea video poate fi acceptata ca proba intr-un eventual proces intentat de angajat societatii pentru o sanctiune disicplinara? Adica mai exact incalcarea Regulementului Intern si a fisei postului o avem inregistrata video. Poate fi aceasta inregistrare video o proba in cadrul unui proces?!?!
Cel mai recent răspuns: ContSters161342 , utilizator 08:09, 26 Octombrie 2010
Impotriva acelui coleg puteti face o plangere la politie si de asemenea sa sesizati in scris si conducerea companiei unde lucrati, in legatura cu acest comportament.
Daca nu am inteles bine va rog sa interveniti: fac plangere la politie exact ca si cand ar fi vorba de un cetatean oarecare de pe strada si sesizez conducerea companiei in sensul ca 1) anunt conducerea companiei despre acest comportament -presupun ca descrierea situatiilor intr-un mesaj catre directiune este ok, nu?-, sau 2) informez conducerea companiei despre plangerea facuta de mine la politie.
Ne-am departat de subiectul principal....deci pot oare sa probez cu imagini video?!?! Pentru ca astfel as putea demonstra clar incalcarea normelor interne, oare o sa imi accepte instanta aceste probe video?!?!
Asa cum vi s-a spus, faceti o ,,Cerere pentru administrare probe" catre instanta, in care solicitati introducerea acestor probe video si ramane ca aceasta sa se pronunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)
File audio si video ca proba in instanta . Cetateanu Amarit Cetateanu Amarit O inregistrare audio poate fi folosita ca proba in instanta in Romania ? Sau macar in UE ? (vezi toată discuția)
Înregistrarea video a examenului auto Lic S Lic S Ca martor la examenul auto, proba practică (orașul), ai dreptul de a filma traseul persoanei care susține proba? Dacă da, în ce condiții? (vezi toată discuția)