avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce parere aveti despre....COMISIA TRILATERALA?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce parere aveti despre....COMISIA TRILATERALA?

[ link extern ]
Sau din ciclul "Suntem prea mici pentru un razboi asa de mare"!
B-):DB-)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:06, 23 Octombrie 2010
Cred ca am fi indreptatiti sa ne punem intrebari (la care sa ne si raspundem) si sa acceptam ca teoria conspiratiei nu e doar o teorie....daca noi, ca natiune, am reusi sa scoatem capul din propria noastra mocirla morala, economica, sociala, juridica, mediatica etc.

Atata timp cat ne sufocam in propria mizerie isterizata...... Trilaterala este un eveniment pe care ar trebui sa incercam sa-l intelegem, macar si pentru faptul ca nu se desfasoara in pesteri ascunse.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codex alimentarius incepe sa decimeze planeta, cu romania varf de experiment cu painea titan Anna2010 Anna2010 Ce parere avetzi?Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ... (vezi toată discuția)
Anul g-anul in care omenirea si-a pierdut copilaria siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] Omenirea se află la momentul la care este nevoită să recunoască că legile guvernării sale impuse uneori prin forţă şi brutalitate, alteori prin ... (vezi toată discuția)
Teoria conspiraþiei! Anna2010 Anna2010 Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu ... (vezi toată discuția)