avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Furt asociat firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Furt asociat firma

La sfarsitul anului 2005 am infiintat o firma,eu fiind asociat unic.In luna Martie 2006 m-am asociat cu o alta persoana.Avand niste probleme in familie nu am mai dat asa mare importanta gestiunii firmei,lasand-o mai mult pe asociata mea sa se ocupe.Dupa aceasta perioada am facut un inventar al marfurilor,lipsa fiind destul de mare,6000 ron.Asociata a plecat si eu am ramas sa platesc datoriile.In 2007 i-am trimis notificari:Martie,Iulie si August,cu confirmare de primire.Primele doua le-a primit pe a treia a returnat-o.Deoarece nu mi-a raspuns in nici un fel,m-am gandit sa o dau in judecata,dar acum putin timp am aflat ca nu are nici un fel de bunuri(casa,mobila,etc.)si nici un loc de munca.Intrebarea mea este : Daca o dau in judecata imi pot recupera prejudiciul si cum,avand in vedere ca nu are nici de unele?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: anyme , utilizator 07:44, 28 Ianuarie 2008
Formuleaza o plangere penala pentru furt, se vor face cercetari si poate ai dreptate.

Dar nu exista nici o garantie ca iti vei recupara datoria.
de prejudiciu era vorba :)):)):))
furtul e furt si gata...incadrarea asta ar trebui si ai sanse mari sa castigi pe penal :) B-)
ar mai fi si problema daca ai ce sa-i ei dupa obtinerea hotararii, poate nu ar strica un sechestru asigurator#-o
Romy a scris:

ar mai fi si problema daca ai ce sa-i ei dupa obtinerea hotararii, poate nu ar strica un sechestru asigurator#-o

:))Sechestru asigurator:De parlita:((are 40 ani si dupa '90 nu a mai avut nici un loc de munca:Onu are casa si nici bunuri:(sa-i iau pielea:-/de cateva zile aflu lucruri uluitoare despre ea#-onu sunt prima pacalita,mai sunt ca mineX-(am hotarat sa nu o dau in judecata pentru ca oricum prejudiciul nu il mai recuperez si nu ma incanta sa o bag la inchisoare pentru ca are un copil de 3 sau 4 ani.
Va multumesc mult,pentru raspunsuri si sfaturi.La toti.;)

Alte discuții în legătură

Daca faci denunt la politie ca ai fost inselat poti pati ceva? cyan cyan am luat tzeapa de la un smecher cu un telefon mobil. m-a prostit, recunosc. acum incerc sa recuperez \"prejudiciul\" adica sa il gasesc pe individ sa-i rup ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket andra88 andra88 ...de curand am furat produse:(( din carrefoure in valoare de 1mil vechi,am fost prinsa dusa de paznici in camera alaturata,s-a facut o evaluare a ... (vezi toată discuția)
Proces civil in caz de furt polfyn24 polfyn24 Buna,aproximativ in urma cu o luna mi-a fost sparta masina si sustrase bunuri in valoare de aproximativ 700 ron.Hotii in momentul de fata sunt prinsi iar eu ... (vezi toată discuția)