avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... firma de internet preluata de o alta, datorii neplatite
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

firma de internet preluata de o alta, datorii neplatite

asociatia de proprietari are contract de utilizare a spatiilor comune cu firma Infogate (internet, telefonie fixac si cablu) care apartinea de Czone, pe o durata de 5 ani in care sa stabilit sa se plateasca 100 lei/luna pt cele 3 scari ale blocului
anul trecut a fost preluata de RCS & RDS dar nici una dintre parti nu ne-a anuntzat de acest lucru.
de atunci nu sa mai platit nimic catre asociatie desi se folosesc de curent din scarile blocului pt a alimenta furnizarea de internet/telefon/cablu in toate cele 3 scari
am fost la sediul rds dar nu sa rezolvat nimic fiind trimisi dintr-un loc in altul, am trimis mail apoi fax in care anuntam ca stim ca ei, RCs&RDS au preluat firma Czone deci si contractul pe care il au cu noi si nu si-au achitat datoriile fata de asociatie. nu am primit raspuns
pot face plangere la OPC ? Fac in numele asociatiei sau al meu ca presedinte?
dorim ca firma care a preluat contractul sa-si achite datoriile catre asociatie cum ni se pare noua corect
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 00:36, 19 Octombrie 2010
Nu rezolvati nimic la ANPC.
Stiu caz absolut identic cu al dv. Numai in instanta ati putea rezolva, dar stiti ca acolo e ca la ruleta - iese sau nu iese numarul castigator.
Puteti incerca varianta in care sa va uniti toate trei scarile si sa rabdati catva timp fara sa va folositi de serviciile lor (cam greu), timp in care debransati reteaua si toti prop faceti reclamatii ca nu mai aveti semnal.
Sigur va veni echipa de interventii, ca doar au contracte individuale cu abonatii si vor vrea sa remedieze avaria conform ordin de servici, reparatie care se poate executa doar pe partea comuna a blocului pentru care ei nu au contract de folosinta.
Ii intrebati in ce calitate si conform caror conventii cu asoc au acces pe proprietatea privata a blocului, moment in care vor pleca si vor anunta sediul, deoarece ei au contract doar cu abonatii.
Sa nu alegeti o zi de campionat mondial, iar mai mult de o zi nu rezistati in intentie, deoarece nu suntem uniti. Dar veti putea obtine de la serviciul de contabilitate al furnizorului sa vi se propuna recalcularea datoriei doar pe ultimii 3 ani si sa mearga personal pres.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)