avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie case
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie case

In conditiile in care am un imprumut ipotecar si am o asigurare a apartamentului, este necesara(legala) si asigurarea obligatorie conform noii legi - cea de 20 euro ( asigurarea impusa de banca este oricum mai mare) ? In asigurarea impusa de banca este inclus si respectivul risc la calamitati. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:44, 18 Octombrie 2010
nu mai este necesar sa faceti si asigurararea obligatorie.
Va multumesc pt raspunsul atat de rapid, dar imi puteti spune ce argumente asi putea sa ii spun bancii si respectiv agentului de asigurari care deja devine enervant (expira polita undeva spre sfirsitul lunii si am dorit sa o innoiesc). Multumesc
Nu mai este necesar deoarece este facuta o asigurare cesionata in favoarea bancii! B-)
Va multumesc frumos, maine incep din nou discutiile cu ei. O zi buna va doresc.
fara suparare si fara a fi expert in domeniu, eu stiam ca e cam ca la RCA si Casco: indiferent daca ai o asigurare privata, trebuie sa o inchei si pe cea obligatorie.....nu m-am domcumentat prea temeinic, stiu de la o amica agent de asigurare.....scuze daca gresesc.

Alte discuții în legătură

Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte Pilu Pilu Buna seara, as avea si eu o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva:\" daca fac o asigurare facultativa de locuinta care sa acopere riscurile prevazute ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)