avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediului de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediului de odihna neefectuat

Lucrez in invatamant ca suplinitor calificat si la data de 31 august 2010 mi-a expirat contractul de munca.La 1 febr 2010 am intrat in CCC si am cerut la scoala in luna august plata aferenta concediului de odihna neefectuat pentru lunile lucrate (1 sept-30 ianuarie).Contabilul unitatii refuza sa imi plateasca acest concediu pe motiv ca nu este legal.Art 141 din CCM precizeaza faptul ca acest concediu s eplateste dc. se desface contractul de munca.ce pot face in aceasta situatie pentru ami putea primi drepturile legale.
Cel mai recent răspuns: mary8040 , utilizator 11:25, 20 Octombrie 2010
Dupa cate se intelege sunteti in concediu de crestere a copilului?
Contabilul dvs are dreptate.Daca sunteti in CIC aveti CM suspendat.In cazul in care dupa trecerea celor 2 ani nu o sa mai reveniti la vechiul loc de munca vi se va face lichidarea si veti primi si banii pe CO.
Da.Sunt in concediu crestere copil.Dar in codul muncii art.141 nu spune clar ca plata concediului d eodihna neefectuat se realizeaza odata cu incetarea contractului de munca cu acea unitate?
De la 1 sept 2010 eu am fost incadrata in alta scoala ca sa imi mearga vechimea.Deci am incheiat orice relatie cu scoala de la care am intrat in CCC.
Am uitat sa mentionez faptul ca sunt angajata pe perioada determinata si la 31 august contractul meu de munca se intrerupe de fiecare data si se redeschide in alta unitate de invatamant.
Imi puteti da si mie baza legala prin care acesti bani se platesc in momentul in care copilul implineste 2 ani?

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Directorul a uitat sa imi suspende cim pe perioada determinata ana1982 ana1982 Lucrand in invatamant ca suplinitoare, am avut cim pe perioada determinata( 1 sept -31 aug). Am ramas insarcinata si am nascut la sfarsit de septembrie ... (vezi toată discuția)