avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediului de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediului de odihna neefectuat

Lucrez in invatamant ca suplinitor calificat si la data de 31 august 2010 mi-a expirat contractul de munca.La 1 febr 2010 am intrat in CCC si am cerut la scoala in luna august plata aferenta concediului de odihna neefectuat pentru lunile lucrate (1 sept-30 ianuarie).Contabilul unitatii refuza sa imi plateasca acest concediu pe motiv ca nu este legal.Art 141 din CCM precizeaza faptul ca acest concediu s eplateste dc. se desface contractul de munca.ce pot face in aceasta situatie pentru ami putea primi drepturile legale.
Cel mai recent răspuns: mary8040 , utilizator 11:25, 20 Octombrie 2010
Imi puteti da si mie un raspuns legal?Am nevoie urgent de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Directorul a uitat sa imi suspende cim pe perioada determinata ana1982 ana1982 Lucrand in invatamant ca suplinitoare, am avut cim pe perioada determinata( 1 sept -31 aug). Am ramas insarcinata si am nascut la sfarsit de septembrie ... (vezi toată discuția)