avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

In anul 1975 am renuntat la mostenirea in partea tatalui meu pentru Casa parinteasca.Dupa decesul mamei din anul 1980 nu am mai renuntat.In anul 1990 s-au retrocedat terenurile care nu erau mentionate in Certificatul de mostenitor.
Am dreptul asupra terenului ce imi revine ca mostenire in echivalent arabil de 10 ha ?
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 19:52, 18 Octombrie 2010
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Angela Rauta Angela Rauta in anul 1975 am renuntat la mostenirea din partea tatalui meu pentru casa parinteasca.In anul 1980 a murit mama mea si eu nu am mai renuntat la mostenire. ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la mostenire terenuri technicianit technicianit Buna ziua. Bunicul meu a murit in anul 1990. El a avut 3 baieti (unul dintre ei a fost tatal meu). Bunicul a avut o parcela de teren arabil si 4 parcele de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune ady492 ady492 in conditiile in care deschid succesiunea m-ar interesa ce cota imi revine ,dupa decesul mamei,din urmatoarele bunuri:5 ha teren arabil(mentionez ca titlul de ... (vezi toată discuția)