avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura noiembrie 2010

as dori sa-mi spuna cineva care a luat examenul in magistratura, pe ce materii ar trebui sa ma axez mai mult pentru invatat?
Cel mai recent răspuns: melinte ion , utilizator 22:11, 20 Octombrie 2010
Buna ziua !
Desi nu am sustinut un astfel de examen, avand cateva rude si prieteni magistrati( unii tineri), va pot spune ca trebuie sa va axati pe toate.
Cu stima !
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plan profesional Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua ! Numele meu este Andrei si am 17 ani. In momentul de fata sunt in clasa a XI a la. profil Stiinte Sociale. Stiu ca nu prea am ce cauta pe aici ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Se amânã startul mult aºteptat.................... Camy 01 Camy 01 C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe ... (vezi toată discuția)