avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice continutul dosarului de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

continutul dosarului de achizitie publica

In cazul unui contract de prestari servicii de asigurare hranire (cu personal ce serveste hrana, diferit ca numar, de la o zi la alta),conf.art.95 din HG 925, al.1,"ca parte integranta a contractului de achizitie publica se constituie cel putin urmatoarele documente:b) graficul de indeplinire a contractului (cum poate fi intocmit acesta nestiindu-se cu exactitate de la o zi la alta numarul de persoane care vor servi hrana?)
c) graficul de plati (la acest subpunct este specificat in contract modul de efectuare a platilor- ex:"in functie de asigurarea fondurilor bugetare",prin ordin de plata la 30 de zile). Intrebare: cum ar trebui sa arate graficul de plati?
Se intocmesc aceste doaua documente doar de dragul de a fi intocmite?Mai ales ca este un contract de prestari servicii de hranire pentru un personal fluctuant, iar modalitatea de plata este specificata in conditiile contractului.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:26, 21 Octombrie 2010
Din pacate, cam asa se intampla. Se intocmesc doar ca sa fie la numar. Eventual, solicitati lamuriri vis-a vis de modul de intocmire al acestor documente.
documentele se intocmesc daca au relevanta. legea nu va obliga sa le intocmiti ca forma ci doar daca va sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar contractul? alia_ro alia_ro O societate care are ca obiect de activitate secundar transporturi rutiere, a facut astazi primul transport si a intocmit factura catre client. Intrebarea care ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de instructaj psi la un magazin second hand de haine , Attilaba Attilaba Buna, dacama poate ajuta cineva , e nevoie sa fiu instruit la 6 luni de PSI la un PFA second hand (vezi toată discuția)
Contraventie nespecificarea in roi acordarea tichetelor de masa lorella lorella Cf. Normelor de aplicare a legii 142/1998 se specifica foarte clar in art. 2 faptul ca angajatorii, in cazul in care acorda tichete de masa, trebuie sa ... (vezi toată discuția)