avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA facturier fara tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

facturier fara tva

am folosit un facturier fara sa fie inscris tva-ul pe formular eu fiind platitor de tva dar am trecut pe factura tva-ul le-am operat le-am indosariat dar mi-e teama sa nu am vreo problema din aceasta cauza
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 19:58, 19 Octombrie 2010
nu prea am inteles : ati folosit un model de factura pentru neplatitorii de taxa ?
Clientii dvs au acceptat ?
Pentru ca nu se respecta art 155 din cod privitor la factura si implicit art 146 exercitarea dreptului de deducere ( acesta pentru clienti, desigur)
Va recomand sa emiteti facturile corecte , eventual faceti o nota explicativa pe care o arhivati in contabilitate la dvs si apoi sa transmiteti si clientilor facturile corecte, cu mentiunea pe factura ca" aceasta factura o inlocuieste pe factura ... "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosesc facturier si chitantier corect sau nu? pfagns pfagns Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt PFA din martie 2009 ca traducator, neplatitor de TVA. De la Administratia ... (vezi toată discuția)
Chitante CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 dupa ce emiti chitanta catre client ramane la cotor foaia verde, intrebare: trebuie stampilat si ce ramane la cotor? a doua intrebare, de la valoare emiti ... (vezi toată discuția)
Factura nesosita afenerta unor servicii prestate ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, am si eu o intrebare: Eu vand servicii de telecomunicatii in felul urmator: Facturez clientului, clientul plateste, primeste serviciile (1 leu + ... (vezi toată discuția)