Buna ziua,
Am o nelamurire legat de deductibilitatea combustililului la o SC care are ca obiect de activitate CAEN 7112 "Activ.de inginierie& consultanta tehnica legate de acestea" (respectiv montaj, punere in functiune, reparatii, service&intretinere pt.cantare si bascule pod pt.vehicule rutiere). Aceste activitati se desfasoara in principal la sediul clientului, ceea ce presupune deplasari in toata tara. Firma detine 2 autoturisme de persoane si o dubita (2 locuri + marfa) cu care face aceste deplasari. Pt.fiecare deplasare se intocmeste foaie de parcurs+ordin de deplasare. Ma intereseaza daca in acest caz chelt.cu combustibilul este deductibila.
Eu m-am gandit sa o incadrez la exceptii cf.OUG 34/2009, respectiv: vehicule utilizate exclusiv pt.interventii, reparatii, transport la si de la locul de desfasurare a activitatii.
Ma ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc.
Un contabil mi-a spus zilele trecute ca nu lucrez corect, fiind vorba de vehicule de persoane (2 dintre ele) nu am voie sa deduc chelt.cu combustibilul sub nici-o forma. Ce alte documente as mai avea nevoie sa demonstrez ca este folosit chiar in scopurile amintite mai sus si sa nu am vreo surpriza la un eventual control?
Multumesc.