avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare bani

am o mica problema.de 3 ani nu imi pot recupera 10.000 euro de la o persoana. l am amenintat ca vorbesc cu 2 baieti buni sa il faca sa scoata bani. daca ia bataie eu risc ceva? executorul judecatoresc la care am dosarul a zis ca a epuizat toate caile legale. alta cale nu am cu nemernicul asta. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 21:56, 20 Octombrie 2010
Nu este recomandat sa incercati a va face singur dreptate.Daca il bateti riscati o pedeapsa si nu cred ca aveti nevoie de asa ceva.
mai exact ce pedeapsa risc? nu il bat eu, il bat 2 amici de ai mei.
In acest caz veti deveni instigator si veti fi pedepsit la fel ca amicii, fiindca legea prevede aceeasi pedeapsa si pentru participanti, ca pentru autori.Deci, depinde cat de rau il bat amicii si in functie de acest aspect putem sa va spunem despre pedeapsa.
legally a scris:

In acest caz veti deveni instigator si veti fi pedepsit la fel ca amicii, fiindca legea prevede aceeasi pedeapsa si pentru participanti, ca pentru autori.Deci, depinde cat de rau il bat amicii si in functie de acest aspect putem sa va spunem despre pedeapsa.

Traducere: Adica Legally v-a spus ca daca-l bateti noi in functie de infractiunea savarsita, a pluralitatii de infractori si a foarte probabilului concurs de infractiuni in care o sa fiti implicat cati ani de inchisoare riscati.
Bafta si va asteptam!
sunt ``firme`` specializate de recuperari.interesati-va si ve-ti gasi.aveti responsabilitate zero.si profesionalism.

Alte discuții în legătură

Cuvintele spuse la suparare... sau din lauda constituie proba?! satir satir Am fost agresat in urma cu 2 ani de catre o gasca compusa din mai multi indivizi. Unul dintre baieti a fost gasit batut recent in fata casei, destaul de grav, ... (vezi toată discuția)
Calculul pedepsei tobescu tobescu As avea sa va supun speta urmatoare : un infractor a comis mai multe infractiuni (ex. inselaciune, fals in documente sub semnatura privata, uz de fals, ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala usoara villysavescu villysavescu Buna ziua , m-am inscris pe acest site pt ca am intrat intr-o problema zilele trecute.Am avut o altercatie cu 2 baieti pe care nu ii cunoastem , pentru ca am ... (vezi toată discuția)