avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare bani

am o mica problema.de 3 ani nu imi pot recupera 10.000 euro de la o persoana. l am amenintat ca vorbesc cu 2 baieti buni sa il faca sa scoata bani. daca ia bataie eu risc ceva? executorul judecatoresc la care am dosarul a zis ca a epuizat toate caile legale. alta cale nu am cu nemernicul asta. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 21:56, 20 Octombrie 2010
frank_kvitta a scris:

sunt ``firme`` specializate de recuperari.interesati-va si ve-ti gasi.aveti responsabilitate zero.si profesionalism.

Da. Corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuvintele spuse la suparare... sau din lauda constituie proba?! satir satir Am fost agresat in urma cu 2 ani de catre o gasca compusa din mai multi indivizi. Unul dintre baieti a fost gasit batut recent in fata casei, destaul de grav, ... (vezi toată discuția)
Calculul pedepsei tobescu tobescu As avea sa va supun speta urmatoare : un infractor a comis mai multe infractiuni (ex. inselaciune, fals in documente sub semnatura privata, uz de fals, ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala usoara villysavescu villysavescu Buna ziua , m-am inscris pe acest site pt ca am intrat intr-o problema zilele trecute.Am avut o altercatie cu 2 baieti pe care nu ii cunoastem , pentru ca am ... (vezi toată discuția)