avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de propietate cu cintec!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de propietate cu cintec!

Buna ziua!S-au revendicat doua terenuri,din care s-a trecut numai unul in TP iar pe celalalt este pusa in posesie o alta persoana care isi construieste depozit.In locul acelui teren care trebuia trecut in TP este trecut un teren pe care sunt acte vinzare cumparare din 1972!Acest teren pe care sunt acte din 1972 a fost vindut din TP!Ce se intimpla cu terenul care nu a fost trecut in TP? Toate acestea s-au intimplat acum 13 ani!E incurcata rau!
Cel mai recent răspuns: Viviana Savulescu , Alte profesii 21:56, 20 Octombrie 2010
cel care construieste depozit pe acel teren, trebuie sa detina obligatoriu T.P. altfel nu ar fi obtinut autorizatie de constructie. Daca in T.P. al d-tra este trecut terenul care ziceti ca este vandut deja (dar conteaza si cum a fost vandut) solicitati la primaria unde aveti cererea depusa din anul 1991 si unde se afla ternul, sa va radieze din T.P. acel teren si sa va treaca alt teren liber.
Terenul pe care este construit depozitul a fost revendicat dar nu a fost trecut in TP! In TP a fost trecut un alt teren pe care sunt acte de vinzare cumparare din 1972 !
nu inteleg de cine a fost revendicat si in TP al cui nu a fost trecut? daca nu a fost la d-tra si a fost la cel cu depozitul are si autoriz. de constructie, altfel nu putea sa construiasca !! d-tra ati solicitat cf. legilor proprietatii acest teren? in mod expres in cerere? si daca da , cu ce documente dovediti ca a fost al d-tra?? macar ar trebui sa fie trecut in Reg. de cadastru al localitatii sa fi putut sa il solicitati si sa il si obtineti in proprietate.
Terenul a apartinut bunicilor mei,iar tatal meu la revendicat in 91.
si cel care are adeverinta de punere in posesie nu a solicitat emiterea titlului de proprietate?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate dncl dncl Buna ziua!Am primit TP in 1997,in care mi sa trecut un teren pe care am acte vinzare cumparare din 1972! Terenul pe care l-am revendicat de drept in 91 si ... (vezi toată discuția)
Abuz dncl dncl Buna ziua!un teren revendicat pe legea 18/1991 nu este trecut in titlu de propritate, iar dupa ceva ani pe acelasi teren este pusa in posesie o alta ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)