avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua!Am primit TP in 1997,in care mi sa trecut un teren pe care am acte vinzare cumparare din 1972! Terenul pe care l-am revendicat de drept in 91 si trebuia trecut in titlu, a fost dat altei persoane in 95! Cine plateste aceste abuzuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 18:55, 27 Octombrie 2010
Dumneavoastra cine credeti ca ar trebui sa raspunda?
prin emiterea titlului de proprietate vi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru terenurile detinute anterior colectivizarii. intr-adeva acest teren pe care l-ati vandut in 1972 nu mai trebuia inscris in titlul de proprietate insa aceasta suprafata trebuia scazuta din suprafata totala de teren cea cu care v-ati inscris in CAP.
in ceea ce priveste cealalta suprafata de teren revendicata situatia depinde in functie de actele de care dispuneti pentru a face dovada ca ati fost proprietar anterior colectivizarii.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
alexandra.ghnas, utilizator
Aveti actiune impotriva Primariei. Mai exista intrebarea: cum de la Cadastru nu ati aparut ca proprietar in acea perioada?
Sincer sa fiu nu stiu!Pina acum nu am vazut nici un primar arestat pt abuzuri!Nici nu stiu ce trebuie facut.Imi puteti da un sfat?
Dati in judecata Primaria prin Primar, care a dat in folosinta altei persoane din '91 pana in '97 sub actiunea: daune interese si daune morale pentru ca vi s-a incalcat flagrant un drept. Sigur, pentru toate aceste pretentii trebuie sa veniti cu probe. Angajati-va un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate cu cintec! dncl dncl Buna ziua!S-au revendicat doua terenuri,din care s-a trecut numai unul in TP iar pe celalalt este pusa in posesie o alta persoana care isi construieste ... (vezi toată discuția)
Abuz dncl dncl buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren morosanucarmen morosanucarmen Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)