#-o Sunt divortata de 11 ani. Dupa divort s-a departajat apartamentul de ICRAL format din 3 camere, in : 2 camere mie si copilului, si o camera fostului sot. Dar : fostul sot nu si-a mai intocmit contract pe camera atribuita si ulterior a fost evacuat din spatiu, de catre DGAFI pt lipsa de titlu. Mai mult, fostul sot mi-a rapit si minorul. Dupa ce l-a tinut ascuns intr-un domiciliu necunoscut mie timp de un an, introduce actiune de " reincredintare " minor, iar prin mijloace murdare si josnice reuseste sa obtina o hotarare de " reincredintare", care nu este nici legala, nici intemeiata, nici motivata. In fine, nu este precizat in aceasta hotarare nici domiciliul minorului, intrucat intreresul lui era sa obtina incredintarea minorului pt a obtine tot apartamentul./ A trecut mult timp de atunci, am stat numai prin tribunale dar nu am reusit nimic pt ca a avut relatii. / Acum ma aflu in imposibilitatea de a-mi prelungi contractul pe casa pe motiv ca DGAFI invoca faptul ca trebuie sa scot copilul din spatiu, pt ca nu mai locuieste la adresa. Oare este corect ? ( am uitat sa precizez ca in mod ilegal fostul sot i-a factut buletin copilului la adresa lui, desi in hotararea de reincredintare nu este precizat domiciliul minorului, aceasta nu este legala, iar de baza ramanand hotararea prin care mi-a fost incredintat minorul , si prin care s-a stabilit in mod legal si domiciliul acestuia. Actualmente el este un simplu tolerat in spatiu acolo unde sta, neavand drepturi proprii locative. Si inca o problema, intre timp a devenit major. ) Repet deci intrebarea: oare este corect si legal sa-l scot din spatiu ? Si o baza legala adaugata la raspuns daca s-ar putea ar fi super.... Multumesc. :(
Da o sa le pun. Chiar o sa le pun, daca le va afisa site ul, fiind prea lungi. Si ii rog pe cei care au avut sau au aceleasi probleme ca mine legate de un minor sa imi trimita e mailuri sau sa mi lase mesaje aici. Poate pot sa i ajut cu un sfat. Stiu cum este sa fii singur, sa suferi, sa nu te ajute nimeni, decat pentru bani, sa fii disperat sau dezorientat sau stresat de situatii disperate.
Am si eu o intrebare...Am un copil kre peste 3 luni face 18 ani.....Nu se poate k el sa devina major de acuma?? si sa nu mai astepte pana cand implineste 18???Multumesc anticipat