avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transfer sume intre fonduri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transfer sume intre fonduri

Anul trecut sa incasat fondul de reparatii fara a se specifica pe chitanta ce reprezinta, contabilul de pe vremea aceea la trecut la fondul intretineri, intrebarea este cum poate fi el trecut corect contabiliceste din fondul intretineri in fondul de rulment(reparatii), deoarece contabilul spune ca nu se poate pt ca sa incheiat anul , ideea este ca adm. merge cu un sold lunar dupa el fara ca aceei bani sa existe efectiv in casa deoarece acel fond este depus la cec.
Cel mai recent răspuns: Mihaela_32 , utilizator 17:36, 23 Octombrie 2010
Miltumesc frumos, ma gandeam si eu ca asta ar fi solutia sa vad acum daca reusesc sa-l conving pe domnul contabil, pt ca dumnealui spunea ca nu se mai poate face nimik ca a trecut anul, dar probabil ca ii este lene sa stea sa caute de unde a plecat greseala, oricum multumesc mult ca m-ati lamurit macar pe mine, si o rezolv eu cumva cu cenzorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta pentru predare primire de catre presedinte. unlocatar unlocatar La asociatia noastra se face predarea catre noua conducere. S-au apucat sa faca balanta dar nu iese. Stim ca acum catva timp fostul administrator care se ... (vezi toată discuția)
Sold casa asociatie de proprietari cata2472 cata2472 Buna seara. Vreau sa verific soldul de casa la o asociatie de proprietari. Va rog sa-mi spuneti daca procedez corect. Fd. rulment+Fd reparatii - Depozit ... (vezi toată discuția)
Sold casa BEN46 BEN46 Avem un fond de rulment scriptic fiindca in perioada de iarna ajunge la limita fondului de rulment constituit sau chiar a fost depasit ... (vezi toată discuția)