avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza accident rutier
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza accident rutier

cine poate sa imi spuna si mie daca expertizele asupra (dinamicii) accidentelor auto au termen de predare a rezultatului la Procuratura?.....
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:05, 22 Octombrie 2010
Termenul de predare a expertizei tehnice- auto dispusa de organul de urmarire penala este cel stabilit in ordonanta de dispunere a expertizei, despre care dv. trebuia sa fi luat la cunostinta:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
m.belu, utilizator
Este posibil ca expertul sa nu poata efectua lucrarea in termenul stabilit din motive obiective(eventuala complexitate a lucrarii,un numar mare de lucrari de efectuat,etc),situatie in care efectuarea lucrarii poate intarzia
Termenul de predare a raportului de expertiza tehnica este prevazut in Ordonanta prin care s-a dispus efectuarea expertizei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen expertiza asupra accidentului popattila popattila revin cu o veche problema.acum 1 an am avut un accident auto , raniri la cap 86 zile ingrijiri medicale, si acum sunt sub tratament.dar expertiza ceruta de ... (vezi toată discuția)
Stabilire onorariu expertiza judiciara Gadjo Gadjo Care este procedura/ cadrul legal prin care un expert tehnic judiciar solicita/stabileste onorariul intr-un dosar penal in care a fost numit de organele de ... (vezi toată discuția)
Anuntarea expertului judiciar VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu cine trebuie sa anunte expertul judiciar. Mentionez ca procesul a fost amanat din cauza lipsei ... (vezi toată discuția)